Itt az idő, hogy az igényekhez igazítsuk az irodai környezetet – Ingyenes irodahasználati elemzés pályázat

Itt az idő, hogy az igényekhez igazítsuk az irodai környezetet – Ingyenes irodahasználati elemzés pályázat

Egyre nagyobb igény mutatkozik, és egyre több cégvezető ismeri fel az igényre szabott irodai környezet kialakításának szükségességét, amely igazodik a vállalat stratégiai céljaihoz és a szervezet felépítéséhez. Az irodahasználati szokások már a pandémia előtt is átalakulóban voltak, amin aztán a tömeges home office még csavart egy nagyot. Új igények merültek fel, és alakultak át munkaszervezési folyamatok, melyekre fontos, hogy egy vállalat a működésben és az iroda kialakításában is reagáljon.

Ehhez ad segítséget egy irodahasználati elemzés, melynek célja, hogy rávilágítson a megoldásokra, hogy milyen változtatásokkal, eszközökkel, átrendezéssel lehet kialakítani a kényelmesebb, hatékonyabb munkateret.

A fizikális kialakítás vizsgálata segít abban, hogy mennyi és milyen helyiségre van szükség, a meglévő tereket hogyan lehetne variálni/átalakítani, vagy, hogy milyen akusztikai megoldások támogatják a hatékony munkavégzést. Emellett a szervezet egésze is elemzés alá kerül, azaz kiterjed a munkafolyamatokra, szervezeti kultúrára, szervezeti kapcsolódásokra. Interjúk, kérdőívek segítségével feltérképezik a munkatársak igényeit, esetleges problémáit.

Most itt a lehetőség, hogy nyerj egy komplex irodahasználati elemzést!

Az Ahrend Hungary szakmai partnerével, a ReSearch Consultancy-val első alkalommal írja ki közös pályázatát, melyen a ReSearch Consultancy csapata egy profi irodahasználati elemzést végez a pályázat nyertesénél.

Szeretnénk, ha minél többen megismernék, és felismernék ezen irodahasználati elemzés fontosságát és létjogosultságát. A megújult irodai igények újabb és újabb megoldásokat kívánnak, melyeket egy cégvezetésnek érdemes mielőbb lereagálnia. Mi az Ahrend-nél is folyamatosan keressük az új megoldásokat, melyek igazodnak a szervezeti igényekhez. Ezért is indítottuk el stratégiai partnerünkkel, a ReSearch Consultancy-val pályázatunkat, hogy minél több céghez eljuttassuk, hogy igenis szükség van igazodni a megújult igényekhez.

– mondta el Medvedovszky Gergely, az Ahrend Hungary ügyvezető igazgatója.

Olyan minimum 30 fős irodai csapattal dolgozó vállalatok jelentkezését várják, akik hisznek abban, hogy az iroda nemcsak munkaállomások sokasága, hanem egy értékteremtő közeg. A ReSearch elemzési módszertana lehetővé teszi többszázfős szervezeteknél való vizsgálatot is, így a jelentkezésnél létszámbeli felsőkorlát nincs.

Mi, a ReSearch Consultancy-nál hiszünk abban, hogy egy iroda kialakítása akkor optimális, ha támogatja a vállalat stratégiai irányait, teret ad a szervezet embereinek és csoportjainak ahhoz, hogy valódi közösséget alkotva munkájukat hatékonyan tudják végezni. Azaz egy iroda kialakítása nemcsak (belső)építészeti kérdés, hanem egy olyan komplex szemléletet igényel, ami figyelembe veszi az irodát használó szervezet minden sajátosságát.

– mondta Nagy Tímea, a ReSearch Consultancy társalapítója.

A pályázatra május 13. éjfélig lehet jelentkezni az alábbi linken keresztül.

Post a comment

Comment

Írjon be legalább 1 karaktert a kereséshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Új irodateret alakítanál ki? Szeretnél hatékonyabb és inspirálóbb munkakörnyezetet? Mi segítünk!

Kapcsolat

office@ahrend.hu Neumann János u. 1.
1117, Budapest
Hungary

Hírlevél

    Kövess minket