Cushman & Wakefield PSC

Cushman & Wakefield PSC

A Cusman & Wakefield nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég központi feladatokat ellátó irodája 2017 októberében nyitott meg a Studium Irodaházban. Az elrendezési terv kialakítása az igények feltérképezésén és a korábbi bérelt irodában felmért szokásokon alapult. Ennek eredménye lett a flexibilis elrendezés, ahol senkinek nincs dedikált munkahelye, valamint a terület közel felét kitevő közösségi munkavégzésre alkalmas tér. Külön kiemelendő a kisebb tárgyalók, telefonszobák nagy száma, amik egyedi berendezésükkel mindenféle célra megfelelnek, legyen az egyedi koncentrált munkavégzés, telefon- vagy videokonferencia, vagy akár 2-3 fős megbeszélés vagy közös munka. A munkahelyek között nem csak kényelmes szófák kerültek elhelyezésre, hanem „team deskek” (projektasztalok) és állítható magasságú motoros asztalok is.

Belsőépítészetileg a legnagyobb kihívást a hosszúkás alaprajz jelentette, ami még ráadásul nyomott belső teret is eredményezett. Ennek feloldását egyrészt a tér tárgyalókkal történő tagolásával, valamint a meglévő tálcás álmennyezetnek a közlekedő feletti és néhol arra merőlegesen történő „kinyitásával” és feketére festésével érte el a tervező. A nem hagyományos, hosszúkás tagolású szőnyeg és a keret nélküli üvegfalak tovább segítik a térérzet kitágítását.
A nemzetközi cégnek külön kérése volt, hogy a dekoráció legyen kimondottan helyi, ezért a tárgyalók a Duna két partját jelenítik meg, nem csak elnevezésükkel, hanem az üvegfalon elhelyezett grafikával és a falra kerülő különleges nézőpontú fényképekkel. A kisebb tárgyalók pedig az elnevezésüknek megfelelő utcatáblát kaptak.

Post a comment

Comment

Írjon be legalább 1 karaktert a kereséshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Új irodateret alakítanál ki? Szeretnél hatékonyabb és inspirálóbb munkakörnyezetet? Mi segítünk!

Kapcsolat

office@ahrend.hu Neumann János u. 1.
1117, Budapest
Hungary

Hírlevél

    Kövess minket