Feilo Sylvania

Feilo Sylvania

A lámpák és lámpatestek terén szerzett több mint egy évszázados szakértelmére épülő Sylvania Lighting mind fogyasztói és professzionális piacon is a világítási megoldások egyik vezető vállalata. Projektjeink során világítási megoldásokat tervezünk, gyártunk és telepítünk, valamint feszegetjük a technológia határait, nyitunk az okosmegoldások felé és törekszünk az innovációra.

Termékeinket és megoldásainkat széleskörben alkalmazzák a világon, főként a logisztika és ipar területén, valamint az irodák, a kiskereskedelmi egységek, a vendéglátás, a múzeumok és galériák megvilágításakor; emellett az oktatás és a lakossági és fogyasztói szektorokban is megtalálhatók vagyunk termékeinkkel és megoldásainkkal.

Büszkék vagyunk arra, hogy igent mondunk akkor, amikor más nem. Küldetésünk, hogy ügyfeleink számára egyedi igényeikre szabott megoldásokat állítsunk elő, melyek elősegítik a felhasználói jólétet, digitális összekapcsoltságot, legnagyobb hatékonyságot és fenntarthatóságot. A leghatékonyabb vezérlést biztosító, intelligens energiamegoldásokat kínáló SylSmart rendszereink elérhetőek háztartási, kereskedelmi és ipari ügyfeleinknek egyaránt. 360 Services teljeskörű projekt megvalósítási csomagunk pedig a tervezéstől a telepítésen át a projekt befejezése utáni támogatásig kínál kulcsrakész megoldást.

Immáron 5 éve, hogy a Sylvania Lighting Group központja Budapestre költözött, és a központi funkcióknak Magyarországon ad otthont. A munkavállalói létszám fokozatos növekedésével a 45 fős irodánkat 2022-re kinőttük, mindenképpen szükségünk volt egy nagyobb területre. Jelenleg 60 munkavállalónk van, és a jövőbeli létszámnövekedésre való tekintettel költöztünk át egy nagyobb, 80 fő befogadására alkalmas területre, melynek teljeskörű világítástechnika kivitelezését mi terveztük.

Post a comment

Comment

Írjon be legalább 1 karaktert a kereséshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Új irodateret alakítanál ki? Szeretnél hatékonyabb és inspirálóbb munkakörnyezetet? Mi segítünk!

Kapcsolat

office@ahrend.hu Neumann János u. 1.
1117, Budapest
Hungary

Hírlevél

    Kövess minket