mycowork – Haller Gardens

mycowork – Haller Gardens

Az IMMOFINANZ célja az iroda portfólió magas minőségének fenntartása és további bővítése, amelyet az ingatlanok folyamatos felújításával, a költségek és az energiafogyasztást optimalizáló, fenntartható megoldások alkalmazásával, valamint a rugalmas és megoldásorientált ügyfélkezeléssel valósít meg. A myhive Haller Gardens BREEAM-In-Use és Access 4 you tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek fontos szerepet játszanak a versenyképesség megőrzésében. A vállalat évek óta nagy hangsúlyt fektet az energiamegtakarítások növelésére és a fenntarthatóság iránti elköteleződés megteremtésére. Az irodaház parkolóiban számos elektromos autótöltő állomás van kihelyezve, és több kerékpártároló is kialakításra került.

Az IMMOFINANZ 2021-ben vezényelte le a myhive Haller Gardens teljes felújítását és itt debütált az egyik új terméke, a mycowork. Bár az irodaház a jó megközelítésnek, az átfogó szolgáltatásoknak, a közösségi tereknek köszönhetően eddig is népszerű volt a bérlők körében, de a további kényelmi funkciók és szolgáltatások bevezetésével még magasabb szintre emelte a színvonalat. Az IMMOFINANZ részéről kiemelten fontos a bérlői igényekre összpontosítani: a rugalmasság és a közösség központi szerepet játszik, amely a megújuló irodaház kialakításánál meghatározó volt.

Reagálva a bérlői piacon megjelenő változásokra többféle konstrukcióban az eddigieknél még nagyobb rugalmasságot kínál a bérlőknek: modern, vonzó, bármilyen méretű és rugalmasan változtatható munkaterületeket. Ez segíti őket, hogy alkalmazottaik számára a legmegfelelőbb munkakörnyezetet biztosíthassák. Ez azt jelenti, hogy mind a bérleti időtartamra, mind a terület méretére vonatkozóan maximálisan ügyfelek igényeihez igazodnak, sőt az iroda kialakításánál és a szolgáltatások tekintetében is nagyon rugalmas a cég, hiszen az elvárásokat igen magas szinten kiszolgáló irodákra van szükség.

Post a comment

Comment

Írjon be legalább 1 karaktert a kereséshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Új irodateret alakítanál ki? Szeretnél hatékonyabb és inspirálóbb munkakörnyezetet? Mi segítünk!

Kapcsolat

office@ahrend.hu Neumann János u. 1.
1117, Budapest
Hungary

Hírlevél

    Kövess minket