myhive prime flexible offices

myhive prime flexible offices

Az IMMOFINANZ magyarországi ingatlanjai a társaság teljes portfóliójának 10,1%-át teszik ki. A vállalat a bérlők és alkalmazottjaik igényeit középpontba állítva, környezeti és közösségi szempontból egyaránt vonzó épületeket kínál. A magyarországi portfólió bérbeadottsági mutatója kiemelkedően magas, a 2020. szeptemberi állás szerint 95,19% !

A vállalat fontos célja az iroda portfólió magas minőségének fenntartása és további bővítése, amelyet az ingatlanok folyamatos felújításával, a költségek és az energiafogyasztást optimalizáló, fenntartható megoldások alkalmazásával, valamint a rugalmas és megoldásorientált ügyfélkezeléssel valósít meg. Az irodaépületek nagyrésze BREEAM-In-Use tanúsítvánnyal rendelkezik, amely fontos szerepet játszik a versenyképesség megőrzésében. A vállalat évek óta nagy hangsúlyt fektet az energiamegtakarítások növelésére és a fenntarthatóság iránti elköteleződés megteremtésére

A siker elérésben nagy szerepe van a vállalat nemzetközi irodakoncepciójának, a piacon is egyedülálló myhive-nak. A bevezetés után rövid időn belül kiderült, hogy a bérlők szeretik és értékelik az új márkát, amely a mindennapokban is eléri célját: sikeres közösségépítés és magas szintű szolgáltatások megteremtése az irodaházban dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére. Az IMMOFINANZ folyamatosan figyelemmel kíséri a márkát, és minden évben újabb szolgáltatással tovább is fejleszti: gyakorlatban is reagál a piaci és bérlői igényekre. A dolgozók well-being érzése és munkahelyi komfortja mind a bérlők, mind a munkaadók részéről a kiemelkedően fontos. Bár ez utóbbin egy egész csapat dolgozik, a community manager napi szinten jelen van a bérlők életében és irodaházakra lebontva azonosítja a bérlői igényeket. Mindezt nagyban támogatja a saját fejlesztésű myhive-offices mobilapplikáció, amelynek segítségével naprakész információt kapnak a bérlők, hamarosan rendelni és fizetni is lehet vele, sőt a myhive tagok egymással is kapcsolatba léphetnek.

Post a comment

Comment

Írjon be legalább 1 karaktert a kereséshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Új irodateret alakítanál ki? Szeretnél hatékonyabb és inspirálóbb munkakörnyezetet? Mi segítünk!

Kapcsolat

office@ahrend.hu Neumann János u. 1.
1117, Budapest
Hungary

Hírlevél

    Kövess minket