R&R Software Zrt.

R&R Software Zrt.

Az R&R Software Zrt. székhelye Budapest családi házas zöldövezetében található. Tudatosan fejlesztik a több 500-600m2-es irodaházból álló területüket, igazodva a körülöttük lévő lakókörnyezet sajátosságaihoz. A nevezett irodájuk a legújabb épületük, melyet 2017-ben kezdtek el építeni.

A tervezésnél a szempont az volt, hogy olyan épületbe költözzön az R&R Software irodája, amely amellett, hogy reprezentatív és kiemelkedő színvonalú irodaterületeket kínál, a mai környezettudatos irányelveknek is tökéletesen megfelel. Az irodaház a költséghatékony üzemeltetést fenntartható és energiatakarékos műszaki technológiák alkalmazásával biztosítja, így illeszkedik a cég filozófiájának alapelveihez is.

 

A belsőépítészeti tervezés során, a munkaállomások kialakításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy az iroda megfeleljen a mai, modern követelményeknek és ergonómiai szempontoknak – a fény-, a zaj-, a hőmérsékleti és az akusztikai hatások minimalizálásával biztosítva a kollégák kényelmét és hatékony munkavégzését. A LED-világítás, a zöld kertkapcsolat, és a többi dekoráció szintén cégünk környezettudatos gondolkodásmódját reprezentálja, és egyben irodánk dísze is.

Az ideális irodai munkakörnyezet megteremtésén túl nagy hangsúlyt fektettünk a rekreációs területek, a mindennapos megbeszélések helyszínéül szolgáló tárgyalók, illetve a konyha-étkező-terasz-kert kapcsolat kialakítására is, amely tökéletes és változatos helyszíne a munkavégzésnek és a munkahelyi kikapcsolódásnak is.

Az irodában a tárgyalók térkapcsolatainak összenyitásával, valamint az ezekhez kapcsolódó terasz és kert kialakításának köszönhetően nagyobb rendezvények is lebonyolíthatók. Nyitott tetőteraszunk alkalmas közös események, fogadások megrendezésére, a hétköznapok során pedig – kényelmes kerti bútorokkal berendezve – tökéletes helyszínt ad a munka melletti feltöltődésre, rövid beszélgetésekre, pihenésre és akár tárgyalások megtartására is.

Az ergonomikusan kialakított irodabútorok az irodában dolgozók és a vendégek kényelmét hivatottak biztosítani, míg az írható, nagy falfelületek a kommunikációt, valamint a hatékony, közös munkavégzést segítik elő. IT cégként fontos szerepet jutott a technológiai megoldásoknak is, mint az üvegfelületeken használt okosfólia vagy az érintőképernyős monitorok.

Post a comment

Comment

Írjon be legalább 1 karaktert a kereséshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Új irodateret alakítanál ki? Szeretnél hatékonyabb és inspirálóbb munkakörnyezetet? Mi segítünk!

Kapcsolat

office@ahrend.hu Neumann János u. 1.
1117, Budapest
Hungary

Hírlevél

    Kövess minket