Sanofi Global Operations iroda #2

Sanofi Global Operations iroda #2

A Sanofi innovatív nemzetközi biotechnológiai vállalatként világszerte milliók számára kínálunk terápiás megoldásokat és életmentő védelmet nyújtó vakcinákat. Vállalatunk a hazai gyógyszergyártási tradíciókra építő, európai viszonylatban is számottevő jelenléttel rendelkezik Magyarországon. Fáradhatatlanul kutatjuk a tudomány csodáit, hogy jobbá tegyük az emberek életét. Elszántan keressük a megoldásokat a betegek panaszaira; ez az elkötelezettség motivál minket arra, hogy áttörést hozó készítményeket és vakcinákat fejlesszünk ki. szöveg hozzáadása.

Az új irodatér tervezésének megkezdésekor a munkavállalók igényeit részesítettük előnyben, így a terek kialakításánál szerettünk volna egy csendes belsőépítészeti átmenetet biztosítani az első, 2020-ban kialakított Sanofi Busines Services Budapest Center és a most kialakításra került Sanofi irodák között. Ezt figyelembe véve az otthonosság és a kellemes, puha felületek megteremtése végigkísérték a tervezést. Az új irodát az előzőtől eltérő munkastruktúrára és munkavállalói igényekre kellett kialakítani, ezért bátran kísérletezhettünk új megoldásokkal. Azontúl, hogy szép, magas belsőépítészeti minőségű munkakörnyezet születhetett meg, az iroda számos innovatív alaprajzi megoldással rendelkezik, amelyeket egy átlagos open office rendszerben általában nem lehet megvalósítani. A munkaasztalok és tárgyalók, közösségi terek aránya 50-50%, alternatív munkahelyekkel kiegészítve, így a szabad asztalfoglalási rendszerben számos napi lokáció közül választhatnak a kollégák az adott napi tevékenységükhöz vagy akár a hangulatukhoz igazodva. Belsőépítészetileg kihívásnak tekintettük a megfelelő benapozottsághoz kötni a funkciókat és reagálni a kb. 80 méter hosszú belső folyosókra.

A terv kiemelt része volt a magyarországi természeti képek erős koncepcionális megjelenítése. Ennek nyomán alakult ki pl. a Tisza zóna, ahol a kanyargó belső folyosó felfűzi a szeparáltabb open office munkaterületeket, a belső tárgyalókat, a lounge területeket és normál open office asztalokat. A tervezés során az enteriőr változatossága és az új vizuális és hangulati hatások kialakítása kulcsfontosságú volt, így a térben haladva újabb és újabb területek tárulnak fel előttünk, szimbolizálva az ország valamely jól ismert földrajzi területét.

Post a comment

Comment

Írjon be legalább 1 karaktert a kereséshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Új irodateret alakítanál ki? Szeretnél hatékonyabb és inspirálóbb munkakörnyezetet? Mi segítünk!

Kapcsolat

office@ahrend.hu Neumann János u. 1.
1117, Budapest
Hungary

Hírlevél

    Kövess minket