Trivium Packaging BSC

Trivium Packaging BSC

A Trivium Packaging globális piacvezető a a kiváló minőségű és végtelenül újrahasznosítható fémcsomagolásban. A holland vállalatot két cég összeolvadásával alapították három évvel ezelőtt és 2020-ban hozta létre európai regionális üzleti szolgáltató központját Budapesten. A cél a cég hatékonyságának és eredményességének növelése volt. A BSC többfunkciós és értéknövelő szolgáltatásokat nyújt elsősorban a Trivium Packaging európai leányvállalatai számára.

A vállalat a Covid-járvány lesúlyosabb időszakában alakult meg Magyarországon, ma pedig már közel 200-an dolgoznak náluk. A vezetők, a dolgozók felvételét, az on-boardingot, a munkaszervezést – gyakorlatilag mindent – a virtuális térben oldottak meg, a munkaeszközöket is futár vitte. Az vírus első hullámának lecsengése után, a munkatársak 10 hónap után találkoztak először személyesen, ekkor mélyültek el igazán a kapcsolatok. Az elköteleződéshez több kell, mint a virtuális találkozó, ezért is működnek most hibrid, flexibilis rendszerben. Ezzel megteremtik a lehetőséget az irodai munkavégzésnek, miközben a home office-nak is teret adnak.

Amikor a budapesti irodájukat tervezték, a céluk az volt, hogy világos, zöld (környezetbarát) és élettel teli nyitott tereket alakítsanak ki, amelyek ugyanakkor korszerűek és technikailag jól felszereltek.

A heti 1-2 napos irodai munkavégzés mellett projektmeetingekhez, workshopokhoz, és tréningekhez használják az irodát. 13 db különböző befogadóképességű tárgyalójuk van. A kisebbeket 1-on-1 virtuális vagy elő meetingekre használják, míg a nagyobbakban prezentációkat és sokrésztvevős megbeszéléseket tartanak. Utóbbiak technikai felszereltsége azt is lehetővé teszi, hogy a kollégák online is be tudjanak kapcsolódni az irodában tartózkodók párbeszédébe.

Emellett a nagyobb céges rendezvényeiket is az irodában tartják. A tágas légterek ideálisak, amikor külföldi kollégák látogatnak el hozzájuk, ilyenkor az “All-hands-meeting”-eket is az irodában rendezik meg.

A BSC-ben pezsgő közösségi élet zajlik az iroda falain belül. A rendszeres céges események mellett, mint például legutóbb a nyárzáró terasz esemény, a kollégák egy önkéntes csoportja egész évben szervez kötetlen programokat. Ezek többségének az iroda közösségi terei adnak otthont.

A BSC Csarnok (BSC Hall) lépcsőzetes ülőpadjai, és a középen elhelyezett fotelek rendszeres helyszínei a Kvíz esteknek és itt tartották a Munkáltatói Márkaépítő Kampányunk kreatív workshopját is.

A BSC-ben nem divat az irodán kívül tölteni az ebédszünetetet, a kollégák legtöbbször az ebédlőként is funkcionáló, legmodernebb berendezésekkel felszerelt konyhában, közösen ebédelnek. Az iroda BSC Hall felőli oldalán egy kisebb, ugyanakkor minden igényt kielégítő teakonyha is üzemel, ahol a bárpultnál nemcsak kávézni vagy teázni, ebédelni is kényelmesen lehet. Fontos kiemelni, hogy az irodán valamennyi helyiségében, így a konyhában is kizárólag fa és fém, környezetbarát anyagokat alkalmaztak.

Nyáron a vezetőség jégkrémet osztott az étkezőben és itt rendeznek évente többször is sütivásárt. Ha az időjárás engedi, a kollégák szívesen töltik a szüneteket a tetőteraszon is.

Post a comment

Comment

Írjon be legalább 1 karaktert a kereséshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Új irodateret alakítanál ki? Szeretnél hatékonyabb és inspirálóbb munkakörnyezetet? Mi segítünk!

Kapcsolat

office@ahrend.hu Neumann János u. 1.
1117, Budapest
Hungary

Hírlevél

    Kövess minket